Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
A collection of instructions targeted to lay cooks and families for safely preparing, serving, and storing food. Also covers common foodborne diseases and their prevention.
Food handling --- Food spoilage --- Food contamination --- Foodborne diseases --- Holiday cooking --- Safety measures --- Prevention --- Prevention. --- Safety measures.
Choose an application
A collection of instructions targeted to lay cooks and families for safely preparing, serving, and storing a broad range of food types in a wide range of contexts, e.g., holidays and emergency situations with power losses. Also covers common foodborne diseases and their prevention.
Food handling --- Food spoilage --- Food contamination --- Foodborne diseases --- Holiday cooking --- Safety measures --- Prevention --- Prevention. --- Safety measures.
Choose an application
Developmental psychology --- Social policy --- Teaching --- Infectious diseases. Communicable diseases --- Aids --- Girls --- Education --- Prevention --- CD
Choose an application
A collection of instructions targeted to lay cooks and families for safely preparing, serving, and storing food. Also covers common foodborne diseases and their prevention.
Food handling --- Food spoilage --- Food contamination --- Foodborne diseases --- Holiday cooking --- Safety measures --- Prevention
Choose an application
A collection of instructions targeted to lay cooks and families for safely preparing, serving, and storing a broad range of food types in a wide range of contexts, e.g., holidays and emergency situations with power losses. Also covers common foodborne diseases and their prevention.
Food handling --- Food spoilage --- Food contamination --- Foodborne diseases --- Holiday cooking --- Safety measures --- Prevention
Choose an application
Dit draaiboek bundelt in een losbladige kaft de algemene maatregelen ter preventie van infecties en de bijkomende te nemen voorzorgsmaatregelen bij het uitbreken van infecties in het woonzorgcentrum (WZC).De achtergrondinformatie over al dan niet frequent voorkomende infectieziekten in het WZC en de standaard te nemen voorzorgsmaatregelen worden beknopt weergegeven op steekkaarten zonder in te gaan op de behandeling van deze infecties. Ook praktische informatie over vaccinaties en arbeidsgeneeskunde (prikaccidenten, risico's tijdens de zwangerschap ...) komen aan bod. Op het einde van het draaiboek zijn nuttige adressen terug te vinden en wordt er ook een antwoord gegeven op veelgestelde vragen over het infectiebeleid in het WZC.Via de bijbehorende cd-rom kunnen de steekkaarten met maatregelen digitaal aangepast en gepersonaliseerd worden. Ook de opleidingspakketten voor het rusthuispersoneel en voor de huisartsen, alsook ander materiaal voor het geven van navorming, zijn op de cd-rom terug te vinden.Dit draaiboek is een werkinstrument en handig communicatiemiddel voor alle partijen die betrokken zijn bij het infectiebeleid in het WZC: huisartsen, Coördinerend Raadgevend Artsen (CRA's) in RVT/ROB, rusthuispersoneel, ziekenhuis, bewoners en bezoek. Het werd ontwikkeld door mensen werkzaam in de sector en uitgetest door woonzorgcentra over Vlaanderen verspreid.
Hygiene. Public health. Protection --- Nursing --- infectiepreventie --- handhygiëne --- WZC (woonzorgcentrum) --- besmettelijke ziekten --- vaccinatie --- prikongevallen --- arbeidsgeneeskunde --- Flanders --- Besmettelijke ziekten --- Verpleegkunde --- Bejaarden --- 614.4 --- woon- en zorgcentrum --- ziekenhuisinfecties --- 614.5 --- RVT's --- hygiëne --- preventie --- woonzorgcentra --- 613.49 --- RVT --- Arbeidsgeneeskunde (bedrijfsgeneeskunde) --- Infectiepreventie --- Vaccinatie --- Woon- en zorgcentrum (verpleeghuis, rust- en verzorgingstehuis, bejaardentehuis) --- Ziekenhuisinfecties (nosocomiale infecties) --- Woon- en zorgcentrum - WZC --- Prevention and control of communicable (infectious, contagious) diseases. Prevention of epidemics --- voorkoming en bestrijding van ziekten --- rust- en verzorgingstehuizen --- Overige onderwerpen --- Voorkoming en bestrijding van ziekten; algemeen - Preventie --- Contains audio-visual material --- Besmettelijke ziekte --- Oudere --- Gemeenschap --- School --- Buurt
Choose an application
A collection of audio podcasts that convey U.S. standards and recommended practices for food safety, food handling, and food inspections that comport with regulations for which the USDA Food Safety and Inspection Service (FSIS) has oversight authority.
Food adulteration and inspection --- Food industry and trade --- Food handling --- Food poisoning --- Food contamination --- Food spoilage --- Foodborne diseases --- Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) --- Product recall --- Food adulteration and inspection. --- Product recall. --- Quality control. --- Safety measures. --- Risk assessment --- Prevention. --- United States.
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|